Hvordan administrerer jeg jaktområdet mitt?

Gjør som følger for å administrere oppgavene og grensene på jaktområdet:

1. Logg inn med kontoen din på WeHunt
2. Velg ønsket jaktområde i appens venstremeny
3. Trykk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne av skjermen
4. Velg Administrere jaktområde
5. Nå kan du endre grenser, medlemmer av jaktlaget og opprette deltakerkoder hvis du ønsker det

Noen funksjoner er bare tilgjengelig for administratoren på et jaktområde. Hvis du er usikker på hvem som er administrator på jaktområdet, kan du se på listen over medlemmer.