Hvordan sletter jeg et medlem av jaktlaget?

For å fjerne et medlem av jaktlaget kreves det at du er administrator av jaktområdet. Administratoren er vanligvis den personen som har opprettet området. Hvis administratorrollen må flyttes til en annen konto, må du kontakte support.

For å gjøre dette via appen:
Velg det aktuelle jaktområdet i appens venstremeny, og trykk på Administrere jaktområde i appens høyremeny.

Android:
Velg Rediger øverst i høyre hjørne og deretter papirkurven etter navnet du ønsker å slette.

iPhone:
Velg det røde symbolet foran navnet du ønsker å slette, og trykk deretter på Slett.