Hvordan legger jeg til et viltkamera?

For iPhone:

1.    Åpne WeHunt-appen

2.    Logg på med e-postadressen og passordet ditt

3.    Gå inn i venstremenyen øverst i venstre hjørne

4.    Velg jaktområde

5.    Trykk på den blå (+)-knappen

6.    Trykk på Kartnål og plasser kartnålen der du ønsker at den skal sitte

7.    Trykk på Neste

8.    Velg kartnålen Kamera

9.    Her kan du legge til bilder, gi kameraet ditt et navn og legge til eventuelle notater hvis du ønsker det

10.    Trykk på Konfigurer e-post

11.    Velg deretter om du vil aktivere notater, dele bilder med jaktlaget og om du vil vise bilder i chatten eller ikke

12.    Trykk på Ferdig

Android:

1.    Åpne WeHunt-appen

2.    Logg på med e-postadressen og passordet ditt

3.    Velg jaktområde

4.    Trykk på den blå (+)-knappen

5.    Trykk på Kartnål

6.    Plasser kartnålen der du ønsker at den skal sitte, og trykk på Neste

7.    Velg kartnålen Kamera

8.    Her kan du gi kameraet ditt et navn og legge til eventuelle notater hvis du ønsker det

9.    Trykk på Konfigurer e-post

10.    Velg deretter om du vil aktivere notater, dele bilder med jaktlaget og om du vil vise bilder i chatten eller ikke

11.    Trykk på Ferdig

Still inn viltkameraet til å sende bilder til e-postadressen som vises under E-post. Fremgangsmåten for dette varierer mellom forskjellige viltkameraer. Se brukerveiledningen for viltkameraet hvis du trenger nærmere instruksjoner. Vi videresender automatisk alle bilder fra viltkameraet ditt til WeHunt-appen, der du får alle bildene samlet på ett sted og kan dele dem med jaktkameratene dine.