Bark - Vanliga frågor och svar

Hur prenumererar jag och betalar månadsprenumerationen ?
Abonnemang kan köpas genom Mina abonnemang på webben eller genom appen.
Hur kan jag avbryta prenumerationsavgiften på ?
Du kan säga upp ditt abonnemang genom Hantera abonnemang på webben eller genom appen.
Vilken typ av laddare kan jag använda för att ladda Tracker Bark?
Anslut enhetens laddningskabel till en standard 5 volt USB-strömkälla (t.ex. en telefonströmkälla eller en USB-kontakt på en dator).

OBS! Lämna inte laddningssladden ansluten i laddaren efter att laddningen är klar. Det rekommenderas också att koppla ur laddaren från eluttaget.
Varför måste jag ladda enhetens batteri var tredje månad?
Alla enheter laddar ur batteriet, även när de inte används. Det rekommenderas att ladda batteriet var tredje månad för att undvika djupurladdning av batteriet. Om batteriet inte laddas var tredje månad kan batteriet skadas, och garantin täcker inte skador orsakade av felaktig användning av enheten.
Varför blinkar den blå lampan på min enhet när den är ansluten till laddaren?
Ifall konstant eller blinkande Blå LED, vänligen kontakta teknisk support
Var kan jag beställa reservdelar?
Reservdelar finns för gångjärnsdelen och laddkabeln. Du kan hitta reservdelar i Trackers onlinebutik via den här länken.
I vilka länder fungerar enheten?
Enheten fungerar i Europa i länder som har 4G/IOT (LTE Cat m1)-nätverk tillgängligt.
Kan jag byta ut enhetens SIM-kort?
Du kan inte byta SIM-kort på din enhet själv. Om du öppnar enheten upphör garantin att gälla omedelbart. Du kan hitta mer information om garantin i garantihäftet som följde med din enhet.
Hur lång är garantin och hur kan jag skicka in min enhet för garantiservice?
Enheten har två års garanti. Du kan kontrollera garantivillkoren i garantihäftet som följde med din enhet. För att få service för din enhet måste du skapa en serviceförfrågan. Du hittar mer information om service här.