Jag vill dela adminrättigheterna för min WeHunt GPS med min vän, hur gör jag det?

1. Öppna huvudmenyn och gå till "Mina enheter".

2. Välj enheten du vill dela med din vän.

3. Klicka på "Hantera administratörer".

4. Tryck på "Lägg till administratör" för den enhet du vill dela.

5. Hitta din vän genom att söka på din väns e-post och avsluta genom att trycka på "Lägg till".

6. Nu kommer din vän att se enheten i sin enhetslista och även kunna använda den med andra hundar.

Observera att din vän behöver minst ett WeHunt Premium-abonnemang för att ha möjlighet att bli administratör för din enhet.