Hvordan synkroniserer jeg mine jagter med min telefons kalender?

Hvis du vil se de kommende jagter i telefonens kalender, skal du trykke på dit navn i menuen til venstre i appen og vælge Synkroniser kalender. Du skal give WeHunt tilladelse til at synkronisere med din kalender.

Hvis du ved en fejl svarer nej på vores spørgsmål om at synkronisere med din kalender, skal du slå funktionen til og fra for at besvare spørgsmålet igen.