Hvordan jager WeHunt- og Tracker-brugere sammen med hinanden?

Som Tracker-bruger opretter du forbindelse med en tilslutningskode til en jagt i WeHunt. Tilslutningskoden til jagten oprettes i WeHunt. Her kan du læse mere om, hvordan du opretter en tilslutningskode.

Del derefter eventuelle Tracker-/Ultracom-halsbånd med gruppen, så de kan vises i WeHunt. Du kan se jægerens og hundens positioner fra den respektive app i alle applikationer.

Hvilket abonnement skal jeg bruge for at se Tracker eller Ultracom?

Du skal bruge WeHunt Premium (Premium er inkluderet i WeHunt GPS-abonnementet) for at kunne se Tracker eller Ultracom under en påbegyndt jagt i WeHunt, og Tracker-brugeren skal have en licens fra Tracker for at se jægere og hunde i Tracker-appen.

Der kræves ingen dobbelte abonnementer.