Hur jagar WeHunt- och Tracker-användare med varandra?

Som Tracker-användare ansluter du med en anslutningskod till en jakt i WeHunt. Anslutningskoden till jakten skapas i WeHunt. Här kan du läsa mer om hur du skapar en anslutningskod.

Dela sedan eventuella Tracker/Ultracom-halsband med gruppen för att dessa ska visas i WeHunt. Ni ser jägarens och hundens positioner från respektive app i samtliga applikationer.

Vilket abonnemang behöver jag för att se Tracker eller Ultracom?

Du behöver WeHunt Premium (Premium ingår i WeHunt GPS-abonnemanget) för att kunna se Tracker/Ultracom under en startad jakt i WeHunt och Tracker-användaren behöver licens från Tracker för att se jägare och hundar i Tracker-appen.

Inga dubbla abonnemang krävs.