Tracker Active - FAQ

Hva slags lader kan jeg bruke for å lade Active?

Active skal lades med en standard CE-godkjent lader utstyrt med en USB-A-kontakt.

Merk! Ikke la ladeledningen være festet til laderen etter at ladingen er fullført. Det anbefales også å koble laderen fra strømuttaket.

I hvilke land fungerer enheten?

Enheten fungerer i Europa i land som har 2G-nettverk tilgjengelig.

Hvor kan jeg bestille reservedeler?

Reservedeler er tilgjengelig for hengseldelen og ladekabelen. Du finner reservedeler i Trackers nettbutikk.

Hvorfor må jeg lade enhetens batteri hver tredje måned?

Alle enheter lader ut batteriet, selv når de ikke er i bruk. Det anbefales å lade batteriet hver tredje måned for å unngå dyp utlading av batteriet. Hvis batteriet ikke lades hver tredje måned, kan batteriet bli skadet, og garantien dekker ikke skader forårsaket av feil bruk av enheten.

Hvorfor blinker det blå lyset på enheten min når den er koblet til laderen?

Hvis det blå lyset blinker to ganger hvert annet sekund mens enheten er på laderen, indikerer dette en feil i batteriet eller ladekretsen til enheten. I dette tilfellet, koble enheten fra laderen og kontakt Tracker Service.