Tracker Active - Vanliga frågor och svar

Vilken typ av laddare kan jag använda för att ladda Tracker Active?

Tracker Active ska laddas med en standard CE-godkänd laddare utrustad med en USB-A-kontakt.
OBS! Lämna inte laddningssladden ansluten i laddaren efter att laddningen är klar. Det rekommenderas också att koppla ur laddaren från eluttaget.

Var kan jag beställa reservdelar?

Reservdelar finns för gångjärnsdelen och laddkabeln. Du kan hitta reservdelar i Trackers onlinebutik via den här länken.

I vilka länder fungerar enheten?

Enheten fungerar i Europa i länder som har 2G-nätverk tillgängligt.

Varför måste jag ladda enhetens batteri var tredje månad?

Alla enheter laddar ur batteriet, även när de inte används. Det rekommenderas att ladda batteriet var tredje månad för att undvika djupurladdning av batteriet. Om batteriet inte laddas var tredje månad kan batteriet skadas, och garantin täcker inte skador orsakade av felaktig användning av enheten.

Varför blinkar den blå lampan på min enhet när den är ansluten till laddaren?

Om den blå lampan blinkar två gånger varannan sekund medan enheten är på laddning, indikerar detta ett fel i enhetens batteri eller laddningskrets. Koppla i så fall bort enheten från laddaren och kontakta Tracker Service.