Kom igång med Tracker Active

Innan du försöker lägga till din enhet i WeHunt se till att du har minst ett GPS Max 1-abonnemang, annars kommer inte enheten att visas på kartan.

1. Anslut laddaren till GPS-enheten och vänta tills den är helt laddad

2. Tryck på av/på-knappen på sidan av enheten för att sätta igång den.

3. Ta ut enheten minst 25 meter från byggnader.

4. Ladda ner och installera WeHunt-appen från din telefons appstore (minimikravet är Android 6.0 eller Apple iOS 13).

5. Logga in med dina inloggningsuppgifter eller registrera ett konto i appen.

6. Öppna menyn till vänster i Wehunt-appen

7. Välj "Mina enheter" och välj sedan "Lägg till enhet"

8. Välj Tracker/Ultracom

9. Välj att skanna QR-kod eller IMEI-streckkod, du kan också ange IMEI-numret manuellt.

10. Du kommer nu att se enhetsmodell, IMEI-nummer och prenumerationens giltighet. Välj nästa.

11. För att se enheten på kartan måste du välja en hund till enheten. Välj en befintlig hundprofil eller välj

"Lägg till hund" för att skapa en ny hundprofil.

12. Om du vill lägga till en administratör till din enhet kan du göra det genom att välja "Lägg till administratör".

13. Välj "Klar" så visas din enhet på kartan när enheten får sin första position.