Hur kan jag som Tracker-användare dela mina hundar på kartan i en jakt i WeHunt?

Om du är en hundförare som använder Tracker appen kan du enkelt dela dina hundar i en pågående jakt i WeHunt genom att använda anslutningskoden i WeHunt.

Följ stegen nedan,

1. Hämta anslutningskoden för den specifika jakten du deltar i. Du bör kunna få den från jaktadministratören.

2. Gå till Grupper i Tracker appen (du hittar den i huvudmenyn)

3. Klicka på plus-knappen och välj alternativet "Anslut till WeHunt-jakt"

4. Fyll i anslutningskoden från WeHunt.

5. Gå till enheten du vill dela med jakten och lägg till den i Tracker gruppen.

6. Nu kommer alla jägare som använder WeHunt Premium att kunna se de hundar du har lagt till i Tracker-gruppen.