Hur kopplar jag min Tracker-GPS till WeHunt-appen?

1. För att lägga till en Tracker GPS i WeHunt behöver du ett GPS Max-abonnemang. Du kan köpa GPS MAX om du går till appens huvudmeny, trycker på Prenumerationer och väljer det abonnemang som passar dina behov bäst. Abonnemangen kan även köpas på vår hemsida.

2. Beroende på hur många enheter du vill använda samtidigt kan du välja mellan GPS Max 1, 2, 3 eller 6.

Till exempel, om du väljer GPS Max 6 kan du använda upp till 6 GPS:er samtidigt, d.v.s. spåra 6 hundar samtidigt.

3. När du har köpt ett abonnemang, öppna huvudmenyn i appen och gå till Mina enheter.

4. Tryck på Lägg till enhet och välj vilken enhetstyp du vill lägga till.

5. Följ den steg-för-steg guide som öppnas. Observera att vissa enheter har QR-/streckkoder som kan scannas och för vissa måste du fylla i IMEI-numret manuellt.

6. När enheten har lagts till på ditt konto, och innan du kan börja använda din GPS och se hundens position på kartan, måste du lägga till en hund på enheten. Klicka här för en guide för att lägga till en hund.

Observera att endast hundar kan visas på kartan efter att du lagt till en hund på en enhet, därför måste du alltid välja en hund för den enhet du använder just nu.