Hvordan opretter jeg en konto i appen?

Download WeHunt-appen fra Appstore eller Google Play.

Når du har downloadet appen, vises et jagtområde kaldet Mit Jagtområde.

Det er et testjagtområde, hvor du kan prøve dig frem, før du vælger at oprette en konto.

Hvordan opretter jeg en jagtområdegrænse?

Hvis du vil oprette en konto og beholde dit testområde, skal du åbne menuen til venstre i appen og trykke på Log på. Derefter vælger du at logge på en eksisterende konto, eller du opretter en ny konto ved at trykke på Registrer dig gratis. Hvis du vælger at logge på en eksisterende konto, forsvinder dit testjagtområde. Hvis du opretter en ny konto, følger dit testjagtområde med.