Hvordan oppretter jeg en områdegrense i appen?

Hvis du ikke har opprettet en konto og vil legge til en områdegrense for Mitt jaktområde:

1. Trykk på Administrere jaktområde i appens høyremeny

2. Trykk på Opprett områdegrense

For deg som allerede har en konto:

1. Velg jaktområde i appens venstremeny

2. Trykk på Administrere jaktområde i appens høyremeny

3. Trykk på Opprett områdegrense

For iPhone:

a) Zoom inn på jaktområdet ditt i kartet

b) Sett grensene for jaktområdet ved å trykke på (+) i midten nederst. Dra kartet til trådkorset sikter på et hjørne i jaktområdet. Gjenta til jaktområdet er riktig avgrenset.

c) Trykk på Ferdig

For Android:

a) Zoom inn på jaktområdet ditt i kartet

b) Plasser trådkorset i et hjørne av jaktområdet ditt, og trykk deretter på (+) i midten. Fortsett å merke området med urviseren til grensen er riktig avgrenset.

c) Trykk på Ferdig øverst til høyre

d) Trykk på Lagre