Hvordan viser jeg min Garmin-peiling i WeHunt?

1. Last ned appene Garmin Connect og Connect IQ til telefonen.

2. Synkroniser din Garmin-smartklokke med telefonen, og last ned WeHunt i Connect IQ.

3. Aktiver Garmin Connect under navnet ditt i venstre meny i telefonappen WeHunt.

4. Start WeHunt-appen på klokken.

5. Trykk på menyknappen på Garmin-klokken (på enkelte modeller må du holde inne meny-knappen i noen sekunder), og velg «Scan for handheld». Kontroller at håndenheten er i nærheten og slått på.

6. Når Garmin-klokken er i nærheten av en Garmin håndenhet, vises spørsmålet «Connect to 123456?» (tallet er unikt for håndenheten). Velg «Ja».

7. Når håndenheten har fått en posisjon fra halsbåndene som er registrert, dukker halsbåndene opp under pote-menyen i telefonappen WeHunt.

8. Velg å vise Garmin-peileren på kartet i pote-menyen.

Hvis håndenheten din har vært synkronisert med appen Dogtracker tidligere, må du åpne Dogtracker og fjerne synkroniseringen med håndenheten.