Hur visar jag min Garmin-pejl i WeHunt?

1. Ladda ned apparna Garmin Connect och Connect IQ till din telefon.

2. Synka din Garmin smartwatch med telefonen och ladda ned WeHunt i Connect IQ.

3. Slå på Garmin Connect under ditt namn i telefonappen WeHunts vänstermeny.

4. Starta WeHunt-appen i klockan.

5. Tryck på menyknappen på din Garminklocka (på vissa klockmodeller behöver menyknappen hållas in några sekunder) och välj Scan for handheld. Se till att din handenhet är i närheten och påslagen.

6. När Garminklockan är i närheten av Garmin handenhet, så visas frågan "Connect to 123456?" (siffran är unik för varje handenhet). Välj Ja.

7. När handenheten fått en position från de halsband som finns inlagda, dyker halsbanden upp under "Mina enheter" i den vänstra menyn i telefonappen WeHunt.

Har din handenhet tidigare varit synkad med appen Dogtracker i din Garmin Smartwatch behöver du gå in i Dogtracker på din klocka och ta bort synkningen med din handenhet. Därefter kan du påbörja Steg 5.

Har du en ny handenhet av modell Alpha 200 eller Alpha 300, behöver du först gå in i Systeminställningar och aktivera alternativet Sänd hunddata, därefter kan du påbörja Steg 5.