WeHunt GPS II - Information

WeHunt GPS / GPS II är en liten GSM-baserad pejl som är enkel att dela med hela jaktlaget.

Introduktion

• Enkel och problemfri installation, alla inställningar av din WeHunt GPS sker direkt i appen.
  • Obegränsad räckvidd i EU/EES med GSM-täckning ökar tryggheten.
  • Väger endast 39 gram – perfekt GSM-baserat komplement till Garmin.
  • IP67-klassad.
  • Smart uppringningsfunktion så att du kan lyssna på hunden.
  • Uppdateringsfrekvens från 10 sekunder.
  • Går automatiskt ned i viloläge när den inte används.
  • Levereras med fabriksmonterat M2M SIM-kort som automatiskt väljer bästa tillgängliga operatör där hunden befinner sig.
  • WeHunt GPS II har av/på-knapp och magnetisk laddning.

I  GPS-abonnmanget ingår obegränsad datatrafik 365 dagar om året samt WeHunt Premium med kartor över hela Norden  och en rad extra funktioner för en säkrare, enklare och roligare jakt.

Hantering

• Ladda enheten minst tre timmar första gången
  • Vid laddning startas enheten automatiskt. Blå lampa lyser med fast sken.
  • Den blå lampan slocknar när enheten är färdigladdad.
  • Enheten försätts i viloläge när den legat still i tre minuter. I viloläge blinkar endast den gröna lampan.
  • Enheten startar när rörelsesensorn registrerar en rörelse.
  • Uppdateringsintervall:
    Energispar: Position skickas endast var femte minut om enheten är i rörelse, vilket sparar batteritid.
     Jakt: Position skickas var 10:e sekund. Jaktintervallen slås på automatiskt när energispar slås av.

Funktioner

Spårning via GPRS – Enheten kommunicerar med WeHunt över internet, och kan därför ses i din telefon oavsett avstånd mellan dig och hunden.

Avlyssning – Ring upp och lyssna på din hund

Anpassningsbar sändintervall – Energispar (5 min) och 10 sekunder

Hastighetslarm – Få ett meddelande i WeHunt-appen när enheten överskrider 70km/h

Ståndindikator – Ikonen på kartan byts ut när gpsen rört sig inom 15 meters radie i 30 sekunder

Statusinformation – I 10-sekundersintervallet informeras du löpande om enhetens GSM- och GPS-täckning med push-meddelanden i appen

Dela enheten under jakt – Enhetens position kan enkelt delas med övriga jaktdeltagare

Spårlängd – 10 min, 30 min, 1h, 6h, 12h

Fartvektor – Tydlig ikon som visar riktning på enheten

Symbolfärg – Ändra färg på symbol och spår

GeoFence – Ett larm sätts igång på din telefon när GPSen lämnar valt område

Specifikationer

Mått: 65x35x16 (mm)
Vikt: 38g
Batteri: Lithium-ion, 800mAh
GSM-band: 850/1900Mhz, 900/1800Mhz
Strömkälla: USB (5V, 500mA)
Drifttemperatur: -20C till +65C
GPS fixtid: Aktiv 1s, Varm 35s, Kall 45s
GPS känslighet: -158dB
Noggrannhet (position): 5m
GPS chip: u-Blox 7
Luftfuktighet: 5% till 95% ej-konsenderande
Batteritid: 8-12h med 10 sekunders sändintervall
Minne: 8Mb (flash minne)
LED: GPS och laddning (blå), GSM (grön)
Klassning: IP67