Hvordan opretter jeg et jagtområde i appen?

Nedenfor er der en vejledning i, hvordan du opretter et jagtområde i WeHunt-appen.

Sådan opretter du et jagtområde i WeHunt-appen:
1. Tryk på + Tilføj jagtområde i menuen til venstre i appen.
2. Indtast et navn til jagtområdet.
3. Vælg kommune.
4. Vælg Opret områdegrænse, hvis du ønsker at afgrænse dit jagtområde.

På iPhone:
a) Zoom ind på dit jagtområde på kortet.
b) Placer grænserne for jagtområdet ved at trykke på (+)

Træk kortet, så trådkorset sigter mod et hjørne i jagtområdet, og tryk på (+) Gentag dette, indtil jagtområdet er korrekt afgrænset.
b) Tryk på Klar.

På Android-telefoner:

a) Zoom ind på dit jagtområde på kortet.
b) Placer trådkorset i et hjørne af dit jagtområde, og tryk på (+). Fortsæt med at markere området med trådkorset, indtil det er korrekt afgrænset.
c) Tryk på klar i øverste højre hjørne.

5. Inviter andre jagtholdsmedlemmer ved at trykke på Medlemmer nederst til højre i menuen og søg efter hvert jagtholdsmedlems navn eller e-mailadresse og tryk på Tilføj.

Du kan også vælge at Oprette en tilslutningskode til jagtområdet, som du derefter uddeler til de relevante medlemmerne af jagtkonsortiet. Jagtkammeraterne tilslutter sig til jagtområdet via deres WeHunt-konti ved at indtaste tilslutningskoden under Angiv kode i menuen til venstre i appen.

6. Tryk på Klar for at gemme jagtområdet.

Du kan altid foretage ændringer i jagtområdet, eksempelvis ændre områdets grænser eller invitere yderligere medlemmer af jagtkonsortiet, ved at trykke på jagtområdets navn under Jagtområder og Jagtkonsortier i menuen til venstre i appen og derefter trykke på Administrer i menuen til højre.