Hur skapar jag en jaktmark i appen?

Nedan följer instruktioner för hur du skapar en jaktmark i WeHunt-appen:

Så här skapar du din jaktmark i WeHunt-appen:
1. Tryck på + Lägg till jaktmark i appens vänstermeny.
2. Ange ett namn på jaktmarken
3. Välj Län
4. Välj Skapa områdesgräns om du önskar en markgräns på din jaktmark

För Iphone:
a) Zooma in kartan på ditt jaktområde
b) Sätt ut gränserna för jaktområdet genom att trycka på (+) i mitten längst ner, dra kartan så att hårkorset siktar på ett hörn i jaktområdet, och tryck på Infoga. Upprepa tills jaktmarken är korrekt avgränsad.
c) Tryck på Klar

För Android-telefoner:
a) Zooma in kartan på ditt jaktområde
b) Placera hårkorset i ett hörn av din jaktmark, tryck på (+) i mitten. Fortsätt att markera marken medsols till gränsen är korrekt avgränsad.
c) Tryck på Klar uppe i högra hörnet

d) Tryck på Spara

5. Bjud in övriga jaktlagsmedlemmar genom att trycka på Medlemmar nere till höger i menyn och sök på respektive jaktlagsmedlems namn eller e-postadress och tryck på Lägg till.

Du kan även välja att Skapa anslutningskod till jaktmarken som du sedan delar ut till aktuella jaktlagsmedlemmar. Jaktkamraterna ansluter till jaktmarken via sina WeHunt-konton genom att skriva in anslutningskoden under Ange kod i appens vänstermeny.

Du kan alltid göra ändringar i jaktmarken, t.ex. ändra områdesgränser eller bjuda in ytterligare jaktlagsmedlemmar, genom att trycka på Jaktmarkens namn under Jaktmarker och jaktlag i appens vänstermeny och därefter trycka på Hantera jaktmark i appens högermeny.