WeHunt nuværende kendte problemer

Nedenfor er de almindelige fejl og problemer, som genererer et betydeligt antal forespørgsler. Vores team arbejder aktivt på løsninger til disse problemer. Bemærk venligst, at indsendelse af supportanmodninger for disse kendte problemer ikke vil fremskynde løsningen, medmindre detaljerne angiver, at der skal indsendes en supportanmodning eller beskriver korrigerende handlinger foretaget af vores supportteam.

Indsendelse af flere supportanmodninger for samme sag vil ikke fremskynde løsningsprocessen. Faktisk vil det hæmme vores arbejde ved at generere yderligere supportanmodninger, som vi skal gennemgå. Vi værdsætter din samarbejde i denne sag.

Bemærk venligst! Hvis du oplever problemer med appen, anbefaler vi, at du afinstallerer appen og derefter geninstallerer din WeHunt-app for at se, om dette fører til forbedringer. Hvis du stadig oplever problemer, bedes du indsende en sag til vores support.

Problem

Status

Løsning/Retning

Yderligere information

iOS/ANDROID – Forsinkelser i synkronisering af jæger- og hundepositioner mellem Tracker og WeHunt app

Vores teams undersøger aktivt årsagen og arbejder på at løse problemet.

ANDROID – Garmin-enhedssupport fungerer ikke for nogle brugere, selvom det korrekte abonnement er købt

Rettet i version 6.3.6