Slik oppretter du jaktområdet ditt

For å jakte med WeHunt trenger du et jaktområde. Vi anbefaler at du første gang oppretter jaktområdet via nettet wehunt.app, men du har også mulighet under Legg til jaktområde i appens venstremeny.

Hvis en jaktkamerat allerede har opprettet jaktområdet ditt i WeHunt, ber du denne invitere deg inn på jaktlaget og hopp over forklaringen nedenfor.

Slik oppretter du jaktområdet ditt på app.wehuntapp.com:

1. Logg inn med din WeHunt-konto på app.wehuntapp.com
2. Velg Jaktområder i venstremenyen.
3. Klikk på +Legg til i venstremenyen.
4. Zoom kartet til ønsket område, og klikk på kartet for å plassere grensen for jaktområdet. Hvis du vil flytte kartet, holder du musen nede og drar kartet i ønsket retning. Hvis grensen skulle stoppe før grensen for jaktområdet er riktig, er det bare å dra i de hvite prikkene på grensen til du er fornøyd. Hvis en prikk er feilplassert, kan du høyreklikke på den og velge å slette prikken.
5. Klikk på Lagre.
6. Angi et navn på jaktområdet ditt, og klikk OK.

7. Inviter eventuelle medlemmer av jaktlaget ved å klikke på Inviter, og skriv inn e-postadressen til de personene du ønsker å ha med på jaktlaget.

Hvis du ønsker å gjøre invitasjonen litt enklere for deg, kan du trykke på jaktområdet ditt i appens venstremeny. Trykk deretter på Administrere i appens høyremeny og opprett en deltakerkode til jaktområdet. Deltakerkoden blir deretter distribuert til de personene som skal inngå i jaktlaget, som i sin tur taster inn koden under Angi kode i appens venstremeny.

Du kan alltid gjøre endringer på jaktområdet, for eksempel endre områdegrensene eller invitere flere medlemmer ved å trykke på jaktområdets navn under Jaktområder og Jaktlag i appens venstremeny eller under Jaktområder på app.wehuntapp.com.

Alle medlemmene av jaktlaget kan nå arbeide sammen med jaktområdet i appen. Trykk på jaktområdets navn under Jaktområder og jaktlag i venstremenyen. Deretter trykker du (+) på kartet, velg kartnål og velg plass med trådkorset for å legge til post, tårn, fôringsplass osv.

Vil du også plassere en kartnål?

Hvordan plassere en kartnål på jaktterrenget på nettet

Hvordan plassere en kartnål på jaktterrenget i appen