Sådan opretter du et jagtområde

For at jage med WeHunt skal du have et jagtområde. Vi anbefaler, at du til at starte med opretter dit jagtområde via internettet wehunt.app, men du kan også gøre det under +Tilføj i menuen til venstre i appen.

Hvis en jagtkammerat allerede har oprettet jeres jagtområde i WeHunt, skal du bede vedkommende om at invitere dig med i jagtkonsortiet og spring over forklaringen herunder.

Sådan opretter du et jagtområde på app.wehuntapp.com:

1. Log på med din WeHunt-konto på app.wehuntapp.com
2. Vælg Jagtområder i menuen til venstre
3. Klik på Nyt jagtområde i menuen til venstre
4. Zoom ind på det ønskede område på kortet, og klik på kortet for at placere områdegrænsen. For at flytte kortet skal du holde musetasten nede og trække kortet i den ønskede retning. Hvis grænsetrækningen ikke er korrekt, skal du blot trække i de hvide punkter på grænsen, indtil du er tilfreds. Hvis et punkt er forkert placeret, kan du højreklikke på det og vælge at slette punktet
5. Klik på Gem.
6. Indtast et navn på dit jagtområde, og klik på OK.

7. Inviter eventuelle medlemmer af jagtkonsortiet ved at klikke på Indbyd, og indtast e-mailadressen på de personer, der skal indgå i dit jagtkonsortium.

Hvis det skal være lidt nemmere for dig at invitere, kan du trykke på dit Jagtområde i menuen til venstre i appen. Tryk derefter på Administrer i menuen til højre, og opret en Tilslutningskode til jagtområdet. Herefter kan du sende tilslutningskoden til de personer, der skal indgå i jagtkonsortiet. De skal så indtaste koden under Angiv kode i menuen til venstre i appen.

Du kan altid foretage ændringer i jagtområdet, eksempelvis ændre områdets grænser eller invitere yderligere medlemmer med i jagtkonsortiet, ved at trykke på jagtområdets navn under Jagtområder i menuen til venstre i appen eller under Jagtområder på my.wehuntapp.com.

Alle medlemmer af jagtkonsortiet kan nu samarbejde om jagtområdet i appen. Tryk på Jagtområdets navn under Jagtområder og jagtkonsortier i menuen til venstre i appen. Tryk derefter på (+) på kortet, vælg kortnål og vælg placering med trådkorset for at tilføje poster, tårne, fodersteder m.m.

Vil du også placere en kortnål?

Sådan placeres en kortnål på nettet

Sådan placerer du en kortnål på jagtpladsen i appen