Hur skapar jag en jaktmark?

För att jaga med WeHunt behöver du en jaktmark. Vi rekommenderar att du första gången skapar din jaktmark via webben wehunt.app men du hittar även möjligheten under +Lägg till jaktmark i appens vänstermeny.

Om en jaktkamrat redan har skapat er jaktmark i WeHunt ber du denne att bjuda in dig till jaktlaget och hoppar över förklaringen nedan.

Så här skapar du din jaktmark på app.wehuntapp.com:

1. Logga in med ditt WeHunt-konto på app.wehuntapp.com
2. Välj Jaktmarker i vänstermenyn.
3. Klicka på +Skapa ny jaktmark i vänstermenyn.

4. Ange ett namn på din jaktmark och klicka Skapa ny jaktmark.

5. Tryck på (+)-knappen nere till vänster på kartan och välj Rita gräns.
6. Zooma kartan till önskat område och klicka på kartan för att placera ut markgränsen. För att förflytta kartan håller du in musen och drar kartan åt önskat håll. Om gränsen skulle sluta sig innan markgränsen är korrekt, drar du enkelt i de vita prickarna på gränsen till dess att du är nöjd. Om en prick är felplacerad kan du högerklicka på den välja att radera pricken.
7. Klicka på Spara.

8. Bjud in eventuella jaktlagsmedlemmar genom att klicka på +Lägg till under Jaktlaget i vänstermenyn och skriv in e-postadressen till de personer du önskar ska ingå i ditt jaktlag.

Om du vill göra inbjudan lite enklare för dig kan du trycka på din jaktmark inuti appens vänstermeny. Tryck sedan på Hantera jaktmark i appens högermeny och Skapa en Anslutningskod till jaktmarken. Anslutningskoden delar du sedan ut till de personer som ska ingå i jaktlaget som i sin tur slår in koden under Ange kod i appens vänstermeny.

Du kan alltid göra ändringar på jaktmarken, t.ex. ändra områdesgränser eller bjuda in ytterligare jaktlagsmedlemmar genom att trycka på jaktmarkens namn under Jaktmarker och Jaktlag i appens vänstermeny eller under Jaktmarker på app.wehuntapp.com.

Alla jaktlagsmedlemmar kan nu arbeta tillsammans med jaktmarken i appen. Tryck på jaktmarkens namn under Jaktmarker och jaktlag i vänstermenyn. Tryck därefter på (+) på kartan, välj Kartnål och välj plats med hårkorset för att lägga till pass, torn, foderplatser m.m.

Vill du även placera ut en kartnål?

Så här placerar du en kartnål på jaktmarken på webben

Så här placerar du en kartnål på jaktmarken i appen